Skip to content

On Duty and Guard

24 Aprilie 2012


   Te-au pus sa stai de servici pe scoala. Te-au pus sa stai degeaba pe holurile liceului unde este curent si praf, in loc sa stai degeaba in clasa unde nu e curent…deci nici lumina. pwnd.

   Dupa o sedere de șase ore in incinta inchisorii de beton, poti scrie o postare de numai 10 minute.

   Primesti foița pe care te subsemnezi si pe care trebuie sa scrii „Care au fost evenimentele care au avut loc/nu au avut loc?”
   Ai inteles: poti alege sa scrii evenimentele care nu au avut loc. Poti scrie ca nu au avut loc evenimente de natura distructiva. Poti scrie ca nu au avut loc evenimente deranjante. Sau le poti da peste nas spunandu-le ca nu a fost niciun fost elev terorist sa bombardeze etajul 1 al cladirii.

   E bine sa stai de servici. Iti vin in căpățână  niste idei faine pentru a alunga monotonia holurilor bantuite de scartaitul usei de la intrare. 
   Este un geam vopsit pe care scrie cu litere rosii si stramte : IN CAZ DE INCENDIU SPARGETI GEAMUL. Iti ia un minut sa modifici acel gand infricosator despre forta distructiva a focului. Un minut, o foaie, si un pix. Verbul SPARGETI este inlocuit cu un substantiv ingenios amplasat intre INCENDIU si GEAMUL.

   Modificat cum se cuvine, atentionarea devine : IN CAZ DE INCENDIU SPAGHETI GEAMUL. Rezultatul este subtil si subliminal, dar e destul sa stii ca exista acolo un tăițel lung prin care iese un jet de apa.

   Avem si un plan de evacuare al cladirii asezat tacticos la 3 metri distanta de sol pe un perete, desenat minutios de creionul cu urme de dinti, asezat intr-un tablou de 50×40 cm, si cu scris caligrafic, aproape chinezesc. Vad o sageata rosie care duce spre o dreapta intrerupta. Cineva cu IQ-ul peste 120 si-ar da seama ca sageata este indreptata spre iesire. Numai cei puternici vor supravietui in cazul unui dezastru…cei puternici si iuti de talpa.

   Imi imaginez că, acolo jos, intr-un colt al tabloului, exista o serie de atentionari pentru cei care nu au depasit inca stadiul de alaptare:
   „Nu mancati focul!”
   „Nu alungati flacarile!”
   „Nu scrieti SPAGHETI in loc de SPARGETI!”

Reclame

From → Din cele văzute

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: